top of page

Produkt design presentert på The Bridge Show!

Updated: Jun 14, 2021

Da koronaen stanset all reisevirksomhet, bygde Bridge Technologies sitt eget TV-studio for å nå ut til kundene med ukentlige sendinger – THE BRIDGE SHOW.


Da produktet PoE+ Aluminum rack kit skulle lanseres, inviterte de Julius Espedal – som har stått for design av dette produktet og en rekke andre produkter for Bridge Technologies.

Julius Espedal (NewTracks gründer) ble invitert til «the red chair» da PoE+ Aluminum rack kit skulle lanseres på The Bridge Show

Julius Espedal (NewTracks gründer) i «the red chair» under The Bridge Show

Se kort utklipp fra showet her 🎥

eller se hele Bridge Show


Produktutvikling fra ide til ferdig produkt

Den nye serien produkter til Bridge Technologies er designet for å gi en felles identitet for produktene. Alle produktene har børstet aluminium overflate, avfasede kanter og eloksert i "titan" farge.


Det som gjorde produktutviklingen litt utfordrende var å tilpasse til Apple iPad Pro. Underveis i designfasen laserte Apple en ny generasjon iPad Pro, og vi måtte raskt tilpasse til dette designet. En annen utfordring var å feste iPad-en uten å blokkere bryterne på siden. Løsningen ble å lage en festebrakett som perfekt griper inn i to av høyttaler-hullene. Disse brakettene er laget med kanaler for høyttalerne slik at lyden kanaliseres gjennom festebraketten og reflekteres fremover. Dette har fungert overtakende bra, både med tanke på lyd, design og mekanisk innfesting.

Innfesting av iPad Pro har lyd-kanaler som reflekterer lyden fremover

Utvikling av spesial USB-C kabel

En større utfordring var å skjule kontakten som gir strømforsyning og nett-tilkobling. Applikasjonen til Bridge Technolgies som kjøres på iPad Pro krever trådbasert high-speed nettverk. Løsningen ble at vi utviklet en ny USB-C kabel som kan overføre både power og high-speed data, i en så minimalt format at den skjules inne i festebraketten.

Ulv i fåreklær! USB-C kabel for high-speed data og hurtig-lading av iPad Pro. NewTracks produksjon.

Bridge Technologies sin egenutviklede elektronikk fører både power og high-speed data over samme nettverkskabel. For å sikre full redundency kan produktet kobles til to separate nett med strømforsyning.


Redundancy med doble Neutrik nettverkskontakter og PoE (Power over Ethernet)

Lansering av PoE+ Aluminium Tabletop Kit

PoE+ Aluminium Tabletop Kit ble lansert uken tidligere. Se her lanseringen på The Bridge Show :


Produktemballasje som fremhever produktet

Emballasje av produkter er viktig!

I utviklingen av nye produkter for Bridge Technologies har NewTracks også utviklet emballasje som er produktene verdig. Les mer om dette her:




bottom of page