top of page

Vårt superteam i Kina på besøk i Norge!

Oppdatert: 26. jun.

Forrige uke hadde vi gleden av å ønske kollegaer fra NewTracks-kontoret i Shenzhen velkommen til Norge. Her er en liten introduksjon av noen av våre stjernespillere:

Jailor Yang, Sunny Chen og Kevin Liu på Asker-kontoret til NewTracks
Jalor Yang, B.Sc Vår dedikerte kvalitetssjef. Jalor gjør revisjon av fabrikkene med fokus på gode arbeidsforhold, og sikrer at alle leverandører oppfyller HMS-krav. Han inspiserer og kvalitetssikrer også personlig hver produksjonsbatch for å sikre at produktene har riktig kvalitet før de sendes til Norge.


Sunny Chen, A.A.S. Vår driftige kontorsjef, som håndterer alt av logistikk rundt ordre, forsendelse, toll og dokumentasjon. Hun er også en super dyktig prosjektleder som holder i trådene og sikrer rask fremdrift.

Kevin Liu, B.Sc Vår innovative prosjektleder og ingeniør. Kevin er en dreven designer som sørger for at nye produkter går sømløst inn i produksjonen. Kevin er god på å finne nye løsninger, så når vi får en utfordring fra en kunde, sier vi gjerne: "La oss overlate dette til Kevin, han finner en god løsning." New Tracks China Co. Ltd ble opprettet i Shenzhen i 2018 for å håndtere språk, kulturforskjeller og tidsforskjell, men viktigst av alt: sikre kvalitet og oppfølging av produksjon. Her finer du kontaktinformasjon til alle våre ansatte

Kommentare


bottom of page