top of page

Industrialisering ga 30% kostreduksjon

Oppdatert: 1. sep. 2023

Tagomaten fra BB Computerteknikk AS i Drammen skriver bagasje-taggen på 10 sekunder.

Når andre automater på flyplassen krever at du svarer på en rekke spørsmål før du kan skrive ut bagasje-taggen, utviklet BB Computerteknikk Tagomaten som skriver ut etiketten din umiddelbart, ettersom alle valgene allerede er gjort på flybilletten!

I gjennomsnitt bruker hver passasjer passasjerer 10 sekunder på å skrive ut baggasje-tag på en Tagomat, mens på tradisjonelle kiosker tar samme jobben på 52 sekunder!Det opprinnelige designet til Tagomaten ble gjort av EGGS design. Senere ble NewTracks ble engasjert for industrialisering; Redusere produksjonskostnader, forbedre design, forenkle bytte av tag-ruller og tilgang ved vedlikehold.

Resultatet av prosjektet var:
  • Kundetilpasning av design med frontdekal. Designet kunne dermed tilpasses ved installasjon

  • Hengslet front for enkel tilgang for service

  • Optimisering for produksjon ga 30% kostnadsbesparelser

  • Design av tilbehør for vegg- og gulv-montasje samt en batteridrevet, mobil installasjon


I prosjektet lagde NewTracks prototyper for bla. FTE-messen i Amsterdam, fotorealistisk rendering for markedsføring og komplett produksjonsunderlag.


BB Computerteknikk ved Future Terminal Expo i Amsterdam


BB Computerteknikk har levert Tagomater til bla. Heathrow, København, Beograd, Torp. For mer informasjon se BB Computerteknikk nettside www.bbcairport.com.


NewTracks har bred erfaring i produktutvikling, industridesign og industrialisering. Vi hjelper kunder å omvandle ideer til god business.


NewTracks har kontor i Asker og Shenzhen for å gjøre produktutvikling så rask og kosteffektiv som mulig, i tett kontakt med kunden. Vi produserer også prototyper i Kina – rask og med høy kvalitet.

Comments


bottom of page