• NewTracks Norge

Industrialisering ga 30% kostreduksjon

Oppdatert: april 14

Tagomaten fra BB Computerteknikk AS i Drammen skriver bagasje-taggen på 10 sekunder.

Når andre automater på flyplassen krever at du svarer på en rekke spørsmål før du kan skrive ut bagasje-taggen, utviklet BB Computerteknikk Tagomaten som skriver ut etiketten din umiddelbart – alle valgene gjorde du jo når du bestilte flybilletten!

I gjennomsnitt bruker hver passasjer 52 sekunder til å skrive ut en baggasje-tag, mens Tagomat gjøre samme jobb på 10 sekunder!


NewTracks ble engasjert for industrialisering av Tagomaten; Redusere produksjonskostnader, forbedre design, forenkle bytte av tag-ruller og tilgang ved vedlikehold.

Resultatet av prosjektet var:
  • Kundetilpasning av design med frontdekal. Designet kunne dermed tilpasses ved installasjon

  • Hengslet front for enkel tilgang for service

  • Optimisering for produksjon ga 30% kostnadsbesparelser

  • Design av tilbehør for vegg- og gulv-montasje samt en batteridrevet, mobil installasjon


I prosjektet lagde NewTracks prototyper for bla. FTE-messen i Amsterdam, fotorealistisk rendering for markedsføring og komplett produksjonsunderlag.


BB Computerteknikk ved Future Terminal Expo i Amsterdam


BB Computerteknikk har levert Tagomater til bla. Heathrow, København, Beograd, Torp. For mer informasjon se BB Computerteknikk nettside www.bbcairport.com.


NewTracks har bred erfaring i produktutvikling, industridesign og industrialisering. Vi hjelper kunder å omvandle ideer til god business.


NewTracks har kontor i Asker og Shenzhen for å gjøre produktutvikling så rask og kosteffektiv som mulig, i tett kontakt med kunden. Vi produserer også prototyper rask og med høy kvalitet i Kina.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle