top of page

Norsk selskap i verdensklasse med belysning for foto og video

Rift Labs AS har nylig lansert Kelvin, et nytt varemerke for belysning til profesjonell fotografering og video produksjon, og har allerede vunnet Red Dot Design Award for sitt design.

Til profesjonell foto- og video-belysning – Kelvin Epos med fullt spektrum 300W LED COB-studio

Rift Labs har produsert prisbelønte belysning og lysprogramvare for den globale video- og fotomarkedet siden 2010, og solgt mer enn 50 000 produkter. Rift Labs har kontorer i Berlin og en kommende i New York, men hovedkontoret ligger på Vinterbro utenfor Oslo, hvor de også har produksjon og produktutvikling.


Robust, pålitelig og bærekraftig design: Epos 300

RedDot design premie

Epos 300 ble utviklet for å være robust, pålitelig og praktisk. Det er omfattende bruk av aluminium som gir en solid konstruksjon med høy finish og holdbarhet, og som enkelt kan resirkuleres. Hovedelementene i kapslingen er produsert i 6 mm aluminium, CNC maskinert, sandblåst og eloksert. All mekanikk har høye krav til toleranser, presisjon og finish, og leveres av NewTracks AS.Design for utfordring av grensene for videobelysning

Kelvin Epos 300 RGB LED-lys, med fullt spektrum 300W LED COB-studio lys, er den første armaturen i en ny serie produkter, designet for å utfordre grensene for videobelysning. Designet er kompromissløst og produktene sammenstilles i Norge med strenge kvalitetskrav. Kelvin Epos 300 Full RGB har den beste LUX-utgangen per watt i klassen, og kontrolleres intuitivt og sømløst med Kelvin Narrator appen, DMX eller Lumen Radio Skynode.

Epos design med 6 mm aluminium, CNC maskinert med høy presisjon og finish

Fleksibel og fullt utstyrt lyskilde

Konseptet bak Epos 300 var å lage en svært fleksibel, fullt utstyrt lyskilde som kunne drives av kamerabatterier og styres via en app. Samtidig skulle produktet være solid, godt bygget og bruk av materialer som gjenspeiler kvaliteten i produktet. Designet som kombinerer eleganse, raffinert utseende og industriell følelse, vant nylig den prestisjetunge Red Dot Design Award.

Kelvin Epos 300 har beste LUX per watt i sin klasse

 

NewTracks arbeider med produktutvikling og produksjon av mekaniske komponenter.


Med kontor i Shenzhen og Oslo er vi din beste link til kvalitets-produksjon i Kina.


Comments


bottom of page