• NewTracks Norge

Utvikling av Plug & Play løsning for PLS

Oppdatert: juni 14

Ved å erstatte tradisjonell kabling med standard RJ45-kabler, klarte BS Teknikk AS i Oslo å redusere installasjonstiden fra timer til 30 minutter.

Og feilkoblinger er ikke lenger et problem.

BS Teknikk AS i Oslo leverer bygningsautomatiseringssystem basert på PLS. Systemene har en rekke sensorer, og styrer motorer, pumper, vifter, spjeld aktuatorer, lys etc. Slike systemer krever flere kilometer med kabler og tilkoblinger.ClimaConnect fra BS Teknikk AS


For å korte ned tiden for prosjektering og installasjon, har BS Teknikk har utviklet ClimaConnect, et system som gjør at alle enheter kan tilkobles med standard RJ45-kabler (nettverkskabel for datamaskin). I stedet for at en elektriker skal klippe og koble hver enkelt kabel, blir nå 8 kabler koblet med ett enkelt klikk. Raskt og sikkert. Og kun tilkobling av strømkabler må gjøres av elektrikeren.


NewTracks gjorde mekanisk design for systemet:

  • Konstruksjon av koblingsboks

  • Tilpassing av koblingsskap

  • Kretskort design

  • Koblingsskjema

  • Komplette produksjonstegninger.
Se referanseprosjekter med ClimaConnect.


NewTracks har mange års erfaring med produktutvikling, industridesign og industrialisering. Vi hjelper kunder å gjøre ideer til god business.


Med kontor i Asker og Shenzhen driver effektiv produktutvikling i tett kontakt med både kunde og produksjon. Prototyper og produksjon gjøres i Kina – med kort leveringstid og høy kvalitet.


7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle