top of page

Ny selvbetjent baggasje-innsjekk på Torp Flyplass

Oppdatert: 14. jun. 2021

NewTracks har designet ny Selvbetjent Bag-Drop (SBD) for BB Computerteknikk AS. De første er allerede i drift på Torp


Oppdraget besto i å industrialisere eksisterende SBD og oppdatere designet med bla. nye touchskjermer. Resultatet er lavere produksjonskost og et moderne og kompakt design. De vertikale skjermene – kun 16 mm tynne – gir assosiasjoner til dataprodukter de fleste allerede kjenner og er komfortable med.

I produktutviklingen har vi også fokus på effektiv produksjon, installasjon og service. BBC sine serviceingeniører har hatt en viktig rolle i designet, og bidratt til at produktet er forberedt for effektiv installasjon og service.Det nye designet gjenbruker detaljer fra i bedriftens øvrige produkter for å skape gjenkjennelse og en tydeligere BBC-identitet i produktene. Gjenbruk av profiler og komponenter bidrar dessuten til reduserte kostnader.


Sandefjord Lufthavn Torp var den første flyplassen det nye designet skulle installeres på, og parallelt med teknisk design ble løsninger presentert for flyplassledelsen – før et fysisk produkt var klart. NewTracks lagde fotorealistiske bilder (rendering) som viste den nye installasjonen.


Bildene viser: 1) Opprinnelig avgangshall. 2) Data-simulert illustrasjon. 3) Foto etter installasjon.


Torp ønsket dessuten å se om de gamle tag-skriverne (CUSS kioskene) kunne erstattes med Tagomaterfra BBC. Også til denne beslutningsprosessen lagde vi data-bilder.


Bildene viser: 1) Opprinnelig avgangshall. 2) Data-simulert illustrasjon. 3) Foto etter installasjon.

Fotorealistiske data-bilder er et effektivt og nyttig verktøy til markedsføring og i beslutningsprosess.

 

NewTracks arbeider med produktutvikling og industrialiering. Med kontor i Shenzhen og Oslo er vi dessuten et kvalitetssikrende bindeledd til effektiv sourcing, produksjon og logistikk.

Comments


bottom of page