top of page

Sterk vekst for start-up bedrift

Oppdatert: 17. jan. 2022

Trondheims-bedriften Assitech har utviklet trappeassistenten Assistep – en rullator for trapper som gir støtte til de som trenger mer enn et vanlig gelender. Assistep er et godt alterternativ til trappeheiser, fordi det gir større bevegelse for brukerene og mindre inngrep i bygget.


Assistep fungerer som en sikker rullator i trapper. Foto: Assitech

Produktutvikling med fokus på design og sikkerhet

Produktet startet som en studentoppgave i 2012, men da gründerne så det kommersielle potensialet for produktet etablerte de raskt en bedrift for å gjøre idé til business.

Produktet ble industrialisert og har gjennomgått nødvendige sertifiseringer. Siden starten i 2014 har selskapet jobbet aktivt med markedføring og vekst, og er nå etablert i 15 land.

Hovedkomponentene i Assistep produktet. Foto: Assitech

Oppkjøp med mulighet for raskere vekst

I august 2021 ble Assitech oppkjøpt av Topro Industri AS på Gjøvik, som er en stor produsent av rullatorer. Topro eksporterer til hele verden og har kontorer i 14 land, og vil bidra med gode ressurser på markedsføring og videre produktutvikling for Assitech.


Halvor Wold, CEO Assitech og Asbjørn Eskild, CEO Topro hilser
Halvor Wold, CEO Assitech og Asbjørn Eskild, CEO Topro med korona-vennlig handshake ved signering av avtalen. Foto: Assitech

Effektivisering med NewTracks

NewTracks har jobbet med Assitech i flere år for å bidra til kostnadsreduksjon av mekaniske komponenter. Nylig ble et verktøy for støpt aluminium klart. Kombinasjon av høyere kvalitet og lavere pris, i tillegg til gode tekniske løsningsforslag, er grunnen til at Assitech har valgt å jobbe med NewTracks.


Assistep gelenderfeste støpt aluminium fra NewTracks
Støpte komponenter, før lakkering
NewTracks emballasje designet for Assitech
 

NewTracks arbeider med produktutvikling og produksjon av mekaniske komponenter.

Med kontor i Shenzhen og Oslo er vi din beste link til kvalitets-produksjon i Kina.Comments


bottom of page