top of page

Hvorfor er emballasjen viktig for produktet?

Emballasje er mye mer enn bare å beskytte produktet under transport! Gleden ved å pakke ut ditt produkt er en viktig del av kundens totalopplevelse.


De store merkevarene har skjønt at emballasjen er en viktig del av produkt-opplevelsen og «Unboxking Experience» har blitt et begrep. På YouTube deler folk sine første øyeblikk med nye produkter.


(videoen viser noen klipp)

Dette gjelder profesjonelle produkter like mye som forbrukerprodukter. Og det gjelder prototyper like mye som produkter i serieproduksjon. I utviklingsfasen ser vi derfor ofte også på emballasjen.

Prototyper av emballasje laserskjæres og digitaltrykes. Innermballasje maskineres i EVA skumplast
Prototyper av emballasje laserskjæres og digitaltrykes. Innermballasje maskineres i EVA skumplast

Da vi jobbet med utvikling av Tagomat for BB Computerteknikk, så vi at de første produktene ble pakket i simpel bobleplast til kundemøtene. Dette ga inntrykk av et prematurt produktet, og fokuset ble derfor på om produktet fungerte og hvorvidt det kom i produksjon.


Straks gikk vi igang med en liten serie emballasje med logo og trykk. Produktet så ut som om det var i serieproduksjon og fokuset i møtene ble derfor på produktets funksjoner og hvilke fordeler det ville gi brukerene.

Ferdig emballasje til Tagomat
Tagomat i serieproduksjon

Mekanikk-kit

Flere av våre kunder har spisskompetanse på elektronikk, og vi leverer vi komplett kit med all mekanikk til produktet, inkludert emballasjen. Dermed blir innkjøp og montasje enkel fordi alle mekaniske komponenter ligger emballasjen:


Åpne en eske – skru inn kretskort – tilbake i den samme esken – ferdig produkt!


Det gir også en miljøgevinst, ettersom den samme emballasjen brukes gjennom hele logistikkjeden.

 

NewTracks arbeider med produktutvikling og industrialisering, samt produksjon i Kina.

Med kontor i Shenzhen og Oslo sikrer vi kvalitet og følger produksjon helt frem til kunde.

Comments


bottom of page